Uitvaart

Als nabestaanden van een overledene wilt u hem of haar op een eervolle en speciale manier blijven herinneren. Ook al is het verdriet op dat moment zo groot, u wilt vanuit uw hart uw gevoelens laten spreken. U wilt uw familie, vrienden en kennissen laten zien hoe geweldig uw dierbare, naaste op deze wereld stond.

 

Memoires of Life wilt u hierbij graag behulpzaam zijn. We maken samen met u een onvergetelijke audiovisuele presentatie als eerbetoon aan het leven van uw naaste.

 

Tijdens de uitvaartdienst kan de presentatie naar wens in zijn geheel of deels als onderdeel van de uitvaart of op de achtergrond getoond worden.

 

Tegenwoordig zijn bijna alle crematoria en kerken ingericht met audiovisuele apparatuur, zodat een presentatie gemakkelijk te realiseren is.

 

Ter nagedachtenis aan de overledene kunt u er voor kiezen om naast het standaard bidprentje de dvd-presentatie aan familie, vrienden en kennissen te schenken.

 

Uzelf en familie, vrienden en kennissen kunnen dan op een later tijdstip het leven van uw dierbare nog eens rustig bekijken.

 

Heeft u, uw familie, vrienden of kennissen de wens om tijdens de uitvaartdienst iets persoonlijks te zeggen, maar dit te emotioneel vindt, dan kunnen wij er ook voor zorgen dat we de boodschap van te voren opnemen in de video presentatie en deze tijdens de uitvaartdienst presenteren.

 

 

                            Alles zal in goed onderling overleg tussen u en ons worden uitgevoerd, zodat u een eervolle presentatie kunt laten zien.