Bruiloft

Eigen bruiloft

Wanneer u gaat trouwen is dit voor u een heel speciale dag. Misschien wel de mooiste dag uit jullie leven tot dusver. Voordat u op dit punt aankomt heeft u samen al velen mooie herinneringen opgebouwd. Doormiddel van een audio visuele presentatie kunt u deze herinneringen delen met genodigde u familie, vrienden en kennissen.

 

Memoires of Life wil u hierbij graag behulpzaam zijn. We maken samen met u een onvergetelijke audiovisuele presentatie rond om u huwelijk.

 

Tijdens de bruiloft zelf of bij het grote feest achteraf kan de presentatie naar wens in zijn geheel of deels als onderdeel of de achtergrond getoond worden.

 

Tegenwoordig zijn bijna alle zalen en kerken ingericht met audiovisuele apparatuur, zodat een presentatie makkelijk te realiseren is.

 

U kunt er voor kiezen om naast het standaard bedankje de dvd-presentatie aan familie, vrienden en kennissen te schenken. Eventueel kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten om U familie, vrienden en kennissen te bedanken.

 

 

Bruiloft van vrienden of familie

Mocht u samen met vrienden of familie van het aanstaande bruidspaar een verrassingsgeschenk willen geven. Aan de hand van foto’s, persoonlijke (video)boodschappen of andere leuke herinneringen is het ook mogelijk om een presentatie te laten maken als geschenk voor het bruidspaar.

 

Tijdens de bruiloft zelf of bij het grote feest achteraf kan de presentatie naar wens in zijn geheel of deels als onderdeel of de achtergrond getoond worden.

 

Alles zal in goed onderling overleg tussen u en ons worden uitgevoerd, zodat u een eervolle presentatie kunt laten zien.